Astfel, Time Warner a avut pierderi nete de 4,47 dolari/actiune, cu includerea deprecierilor de active, la o pierdere neta totala de 16 miliarde dolari, spre deosebire de trimestrul al patrulea din 2007, cand a inregistrat un profit de 1,02 miliarde dolari, respectiv 28 de centi/actiune, relateaza NewsIn.

Veniturile Time Warner au scazut cu 3%, la 12,3 miliarde dolari, sub cuantumul de 12,6 miliarde dolari estimat de analistii de pe Wall Street.

Reprezentantii companiei de media, ale carei actiuni s-au ieftinit cu 3,4% in predeschiderea pietei, au indicat ca in al patrulea trimestru firma a inregistrat o scadere a vanzarilor de la divizia de internet AOL si de la editura Time Inc.

Citeste si:

Veniturile de la studiourile de film Warner Bros au scazut de asemenea.

Rezultatele Time Warner au fost publicate dupa cele ale companiei media Walt Disney Co, care a afisat o scadere drastica a profitului trimestrial, ca urmare a diminuarii vanzarilor din publicitatea TV, a vanzarilor de DVD-uri si a scaderii vanzarilor de la parcurile tematice. Actiunile Walt Disney se depreciasera cu 7% dupa publicarea rezultatelor financiare.