Andreia Stefanescu (foto) are peste 6 ani de experienta in comunicare corporativa, comunicare interna si relatii publice, ocupand diverse pozitii in cadrul departamentelor de relatii publice ale unor companii multinationale. Din functia de Head of Internal Communication & PR Office al operatorului de telefonie mobila Cosmote, ea a supervizat strategia de comunicare interna si dezvoltare a culturii organizationale a companiei. De asemenea, Stefanescu a mai lucrat in cadrul birourilor de comunicare si relatii publice ale GlaxoSmithKline si Rompetrol.

Stefanescu a absolvit facultatea de Economia Turismului Intern si International din cadrul Universitatii Romano-Americane, Bucuresti.

Agentia Civitas Global Ketchum Romania a fost lansata in decembrie 2008, ca rezultat al parteneriatului strategic dintre agentia greceasca Civitas Ketchum si compania turca Global Tanitim. Membru al Omnicom Group, Ketchum este unul dintre principalele grupuri de relatii publice la nivel global, fiind prezent in peste 52 de tari, cu 23 de birouri si mai mult de 45 de agentii afiliate.

Citeste si:

In Romania, portofoliul agentiei include companii precum IBM, Ernst & Young, Nokia Siemens, Softmedica, Alesonor sau Ieba Trust.

Civitas Global Ketchum Romania este condusa de Tereza Valcan, fost Corporate Affairs Manager al operatorului telecom Cosmote.