Platforma NewsIn, Video News Network (VNN), cea mai complexa platforma de stiri video online din Romania, isi va extinde reteaua cu inca 12 site-uri, gratie parteneriatului cu trustul Inform Media, ceea ce inseamna un portofoliu de peste 60 de site-uri, de la 1 martie.

"Platforma Video News Network este un produs unic pe piata din Romania la acest moment, NewsIn fiind singurul furnizor care sa detina un flux video atat pentru zona de web cat si pentru televiziuni. Avand in vedere acest lucru, dar si dorinta publicitarilor de a comunica cat mai nisat si mai targetat, acest produs se va bucura de un real succes pe piata", a spus directorul de vanzari al NewsIn, Stefan Toma.

Printre website-urile afiliate pana acum platformei VNN se numara ROL.ro, Hotnews.ro, stirilocale.ro, Onlinesport.ro, Ziua.ro, Ziare.ro, Findnews.ro, NewsIn.ro, Baniinostri.ro, urmand ca de la 1 martie sa fie incluse alte 12 site-uri apartinand trustului Inform Media, printre care Roportal.ro, Masini.ro, Bihon.ro sau Aradon.ro.

"Calitatea stirilor oferite de NewsIn ne-a convins ca merita sa facem acest parteneriat, care cu siguranta se va dovedi folositor ambelor parti", a spus administratorul trustului Inform Media, Monica Trusca.

De asemenea, incepand cu 1 martie, NewsIn va prelua vanzarile retelei VNN, aceasta urmand sa devina, astfel, un proiect al agentiei. "In vederea eficientizarii modului de lucru, dar si pentru realizarea unui mai bun control asupra proiectelor, am decis ca NewsIn sa preia vanzarile pentru spatiu publicitar alocat proiectelor", a precizat managerul de proiect al VNN, Mihai Bostinaru.

Video News Network ofera partenerilor sai de pe piata online o solutie completa de business, care se adreseaza in egala masura companiilor care opereaza branduri online, consumatorilor de stiri si firmelor aflate in cautarea unor modalitati eficiente de promovare. stirile video sunt furnizate de agentia de presa NewsIn si sunt impartite pe domenii de interes.

Avantajele oferite de platforma Video News Network sunt, pe de o parte, controlul total al bugetului, advertiserii platind doar la vizionarea unui video-ad, si ofera, in acelasi timp, posibilitatea de a targeta audienta dupa criterii precum tipul de website, domeniul de interes al stirii sau ora difuzarii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si