First Office, un concept de birouri in sistem all inclusive, subsidiara a companiei IPC Investment Group, a ales agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu pentru serviciile de consultanta de relatii publice.

First Office activeaza de la inceputul anului 2007 pe piata din Romania si a preluat prima cladire de birouri, localizata in Victoria Business Park, la 1 ianuarie 2008. Cu o investitie de 1,4 milioane de euro, compania intentioneaza sa aloce, in urmatorii 5 ani, alte 10 milioane de euro pentru noi centre de birouri. De asemenea, IPC Investment Group va investi anul acesta 250.000 euro in actualul spatiu de birouri.

„Dupa o atenta analiza a companiei si dupa o verificare a referintelor, am ajuns la concluzia ca Rogalski Grigoriu Public Relations este o agentie de referinta pe piata serviciilor de relatii publice in Romania. (..) Credem ca suportul pe care il vom primi intr-un domeniu al imaginii, cum este cel al relatiilor publice, ne va ajuta sa comunicam corect si intr-o maniera profesionista un concept precum First Office care se va impune, in scurt timp, pe piata locala prin inovatie si flexibilitate”, a declarat Ciprian Lopata, Partener IPC Investment Group.

Conceptul First Office promite facilitati precum disponibilitate imediata, eliminarea cheltuielilor logistice imprevizibile, spatiu functional, precum si toate aspectele administrative gestionate de catre echipa First Office, lucru care sa permita clientului distribuirea atentiei si energiei doar spre managementul afacerii sale.

Rogalski Grigoriu Public Relations este o agentie specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor. Portofoliul de clienti ai agentiei include atat organizatii locale, cat si internationale - Agricola Bacau, Asociatia Erudio, Atlas Corporation, Audi, Baneasa Investments, BDG, Boom, Carlsrom Beverage, Cetelem, Deloitte Romania, Franke Romania, Kiwi Finance, New Kopel Sixt, Ocif Group, Petrom, Sony Ericsson Romania, Tassullo, Tuborg Romania.

Citeste si:
Rogalski Grigoriu comunica lansarea YorkTest pe piata locala
Rogalski Grigoriu comunica...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si