“In contextul actual al pietei eram in cautarea unui partener care sa ne inteleaga perfect nevoile de comunicare si care sa ne ajute cu o strategie bine targetata pentru a ne atinge obiectivele. Avem incredere in echipa V+O si suntem convinsi ca impreuna vom imbunatati comunicarea SAP cu publicurile sale din Romania”, a declarat Valentin Tomsa, Director General al SAP Romania.

V+O va furniza companiei servicii de consultanta in relatii publice, input strategic permanent pentru managementul SAP Romania, servicii de comunicare corporatista si B2B, si implicit va asigura relationarea cu publicurile tinta ale companiei.

“SAP Romania a ales sa colaboreze cu V+O datorita expertizei si a profesionalismului nostru. Acest lucru ne confirma ca preocuparea noastra constanta de a ne imbunatati serviciile a dat roade. Colaborarea cu SAP Romania ne onoreaza si in acelasi timp ne motiveaza sa ne continuam angajamentul de a optimiza permanent serviciile pe care le oferim clientilor nostri”, a adaugat Alex Filip, Client Service Director in cadrul V+O Communication.

Cu o cota de piata de 25,2% in 2006 (conform IDC) si peste 200 de clienti in Romania, SAP este liderul pietei de solutii software pentru afaceri din Romania.

V+O COMMUNICATION a fost infiintata in anul 2000 in Grecia ca o firma de consultanta in comunicare si PR. Din 2006, V+O actioneaza in Romania cu scopul de a oferi consultanta de calitate pentru companiile interesate sa intre sau sa isi exdinta activitatea pe piata romaneasca. Din portofoliul V+O Communication Romania fac parte clienti precum COSMOTE Romania, Germanos Romania, IKEA, Microsoft, Coca-Cola, Piraeus Bank sau Global Finance. Din octombrie 2007, V+O Communication este parte din grupul international IMSG.