Braun&Partners Network, unul din cei mai importanti jucatori pe segmentul de consultanta CSR si comunicare, a deschis prima filiala din Romania, la Bucuresti, anunta compania.
Deschiderea filialei in Bucuresti incheie prima etapa a expansiunii regionale a grupului. Astfel, Braun&Partners Network ofera servicii de management de CSR si consultanta strategica bazata pe experienta internationala in patru tari din regiune-Romania, Polonia, Bulgaria si Ungaria.

Biroul din Romania al Braun&Partners este condus de Diana Untaru, care a ocupat pozitia de specialist in comunicare la Citibank Romania, fiind responsabila de derularea activitatilor de reponsabilitate sociala ale companiei.

Braun&Partners Network ofera servicii strategice de comunicare de marketing de a doua generatie, atat clientilor locali cat si multinationali din Europa Centrala. Prin intermediul filialelor sale, Braun&Partners Network ofera asistenta clientilor sai in materie de branding, CSR, comunicare cu stakeholderii sai si instrumente de publicare prin dezvoltarea, proiectarea si lansarea unor astfel de servicii.

Partenerul strategic pe plan international al grupului este Two Tomorrows, lider global in consultanta CSR. In domeniul brandingului social, Braun&Partners colaboreaza cu navyblue, una dintre cele mai mari companii de branding din Marea Britanie, in domeniul publicatiilor-PxB Group, iar in domeniul organizarilor de evenimente-Hungarian Consumer Platform.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si