Nicoleta Padure, managing director Media Direction, Bogdan Prajisteanu, managing director, Mediaedge:cia si Laura Tampa, managing director, Grey se regasesc pe lista scurta pentru selectarea juratului roman pentru categoria media la Dubai Lynx, festivalul care stabileste ierarhiile valorice in comunicarea regionala a Orientului Mijlociu.

Dupa ce anul trecut Zoltan Szigeti a reprezentat Romania la Dubai Lynx, alaturi de personalitati cu valoare globala, pentru al doilea an consecutiv Romania are un loc eligibil in cadrul festivalului.

”Statutul de jurat la Dubai Lynx a fost o experienta revelatoare, atit in privinta calitatii panelului de jurati, cat si in privinta nivelului la care poate fi organizat un eveniment de anvergura in aceasta parte a lumii. Prin comparatie, Cannes-ul aproape ca paleste”, declara Zoltan Szigeti in 2008, la intoarcerea in tara.

In 2009, reprezentantul Romaniei va evalua entry-urile inscrise la categoria media creativa, alaturi de Chris Nolan, CEO, Starcom, Australia, Karine Ysebrant de Lendonck, buying director, Zenith Belgium, Jasmin Sohrabji, OMD India, Britta Reid, MediaCompete, Managing Director, South Africa, Håkan Gustafsson, Carat Nordic, Suedia, Wim van der Peet, GM, Group M, Netherlands, Russell Place, CSO, Universal McCann, uk si Richard Beaven, CEO, Initiative, USA.

”Aceasta noua oportunitate pentru expunerea oamenilor valorosi din industria de comunicare locala, in contexte internationale de prestigiu, este consecinta unui demers de diplomatie privata, care, bine articulata, isi dovedeste eficienta. Lobby-ul consecvent si strategia echipei Teodorei Migdalovici au reusit o performanta unica la nivel de industrie, pledand in favoarea prezentei unui numar considerabil de jurati la evenimente globale de prestigiu. Urmatoarea provocare de proportii? Sa reusim o alta performanta pentru Romania – primul jurat intr-una dintre categoriile competitionale ale Cannes-ului”, a declarat project manager-ul Roxana Balan.

Dubai Lynx are loc anul acesta in a doua jumatate a lui martie la Dubai International Convention and Exhibition Centre.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ei sunt antreprenorii care au invins multinationalele