Astfel, doi manageri, fiecare specialist in domeniul sau de activitate, vor discuta in ultima joi din fiecare luna alaturi de cititorii Wall-Street, care formeaza cea mai mare comunitate de afaceri din Romania.

Impreuna cu redactorii Wall-Street, cei doi invitati vor comunica cu cititorii, raspunzand atat la intrebarile trimise anterior, cat si temelor lansate in cursul intalnirii live. Majoritatea temelor de discutie vor fi axate pe criza financiara, efecte si solutii pentru iesirea din criza.

Daca aveti intrebari si propuneri de teme, le asteptam pe mail-ul redactiei redactie@wall-street.ro.

In prima dezbatere, Cosmin Alexandru, presedintele asociatiei Erudio si Madalina Uceanu, executive director AIMS Human Capital Romania, vor discuta in direct impreuna cu cititorii Wall-Street despre brandingul personal si despre diferentele specifice generate de criza in privinta imaginii personale a managerilor romani.

La ce e bun brandul personal? Cand e momentul pentru un brand personal? Cum se construieste un brand personal? Acestea sunt doar cateva intrebari la care cei doi invitati vor raspunde in cadrul Live Text – Dezbaterile Wall-Street cu specialistii Erudio.

Trimite intrebarile tale inca de astazi sau in timpul intalnirii in direct cu cei doi specialisti, prezenti in redactia Wall-Street, maine, 26 martie, intre orele 13-15.