Roxana Craciun, fost Director de Media la Bigger Group, va ocupa in cadrul echipei Tempo Media pozitia de Client Service si New Business Director. Pe langa proiectele actuale ale companiei, ea va coordona si se va concentra pe activitatile de dezvoltare a portofoliului de clienti. Mihaela Enache si Costinel Bontea isi vor pastra in cadrul echipei Tempo aceleasi pozitii pe care le ocupau si la Bigger Group, de Senior Media Planners.

“Ne propunem sa crestem business-ul Aegis pe piata locala chiar si in acest an plin de provocari. Pentru ca punem mare accent pe resursele umane, aducem alaturi de noi la Tempo Media trei colegi cu experienta solida in domeniu. Cultura noastra antreprenoriala ne indeamna sa fim foarte deschisi catre oportunitati, iar inchiderea innopinata a Bigger a determinat disponibilitatea imediata a unor profesionisti valorosi pe care altfel ar fi fost greu de recrutat”, spune Dragos Grigoriu, Country Manager Aegis Media Romania.

Potrivit acestuia, o parte dintre clientii de media ai Bigger vor ramane in grija celor trei fosti angajati, trecand in portofoliul Tempo Media. Bigger oferea servicii de media pentru Adevarul Holding, Storck, Banca Carpatica si Jerry's Pizza.

Tempo Media, achizitionata in 2008 in totalitate de catre Aegis Media, gestioneaza conturile de media ale clientilor URBB cu brandurile Tuborg, Carlsberg, Skol, Orangina, Granini, Alka, Muller, Ficosota Syntez, Ital Food, Heidi, C&A, AG Direct, Metaxa, KIWI Finance, Cetelem, Total Lubricants, Tenaris Silcotub, Sixt New Kopel, BoomTV.

Aegis Media este parte a Aegis Group plc, care mai include include business-ul de cercetare de piata derulat prin Synovate, fiind listat la Bursa din Londra.