Alaturi de Andreea Chirica, Nae Constantin va coordona activitatea echipelor de creatie Lowe, din pozitia de Group Creative Director.

“Ne bucuram sa avem printre noi un om care dincolo de profesionalismul incontestabil, a facut intotdeauna dovada integritatii si devotamentului sau. In momentul in care ne alegem noii colegi, le urmarim parcursul profesional, iar Nae este, fara doar si poate, un om care convinge si din acest punct de vedere. Mai mult decat atat, ne-a placut pasiunea pe care o transpune in tot ceea ce face. Si cum altfel am putea defini pasiunea daca nu printr-o cursa pe motocicleta, la 0 grade, pana la festivalul de la Portoroz”, spune Oana Cociasu, Managing Director Lowe & Partners.

Nae Constantin si-a inceput cariera in copywriting in 1995, iar din 2006 a fost Director de Creatie la agentia Punct Advertising, unde a contribuit la castigarea a trei premii Effie.

A absolvit Academia de Teatru si Film in 2001 - sectia Comunicare Audiovizuala - si a urmat o serie de cursuri si programe de training creativ.

A coordonat campanii de comunicare pentru clienti precum: Dero (Unilever), Sunsilk, Aviva, SIAB, Dr.Oetker, Farmaciile Dona, Hellmann’s, Mitsubishi, Panasonic sau Renault Technologie Romania.

Printre conturile pe care le va gestiona cu creativitate la Lowe se numara: Unilever, Johnson & Johnson, Eli Lilly, Parlamentul European, Crucea Rosie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Top companii farma pe piata de publicitate in domeniul sanatatii