Tiberiu Eduard Roman, director general al Euromedia Group, a preluat conducerea companiei Beta Cons, detinuta anterior de Monica Magureanu. Miscarea face parte din procesul de fuziune a companiilor Euromedia si Beta Cons, membre ale retelei de publicitate outdoor Epamedia.

Compania rezultata in urma fuziunii se va numi Epamedia Romania, a anuntat, in octombrie anul trecut, Heinrich Schuster, directorul Epamedia. Tot atunci, Schuster estima o cifra de afaceri de peste 30 milioane euro pentru Epamedia Romania, in 2009. Anul trecut, Euromedia si Beta Cons au inregistrat o cifra de afaceri cumulata de 24 milioane euro, echivalentul a circa 50% din piata romaneasca de outdoor.

Urmatorul pas in procesul de fuziune este mutarea birourilor celor doua companii in acelasi sediu, urmand ca, in urmatoarele luni, fuziunea sa fie atestata juridic si legal.

Noul director general al Beta Cons, Tiberiu Eduard Roman (foto), detine din 2008 functia de conducere a companiei de outdoor Euromedia Group. Experienta sa profesionala include sapte ani petrecuti in companii din Marea Britanie, pe pozitii de management. Inaintea numirii sale la conducerea Euromedia, Roman a fost Regional Manager in cadrul diviziei medicale de echipament opto-digital profesional a companiei Olympus iar anterior, a coordonat divizia de vanzari a unei companii britanice de broadcasting.

Beta Cons este prezenta pe piata romaneasca outdoor de sapte ani si face parte, alaturi de Euromedia, din reteaua europeana Epamedia, prezenta in Romania inca din 2005. Grupul austriac a achizitionat cele doua firme acum 4 ani, extinderea pe piata romaneasca constituind unul din obiectivele principale ale Epamedia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si