“2009 este un an foarte important pentru noi, din punct de vedere al comunicarii. Tocmai de aceea, alegerea agentiei nu a fost o decizie usoara. Image a demonstrat, in primul rand, ca dispune de resursele si expertiza necesare asigurarii unei abordari integrate de comunicare. Mai mult decat atat, a dat dovada de o buna cunoastere si intelegere a domeniului in care activam, lucru foarte important pentru noi”, a declarat Mugurel Radulescu, Presedinte Eco-Rom Ambalaje.

Eco-Rom Ambalaje SA are un portofoliu de peste 1.100 de operatori economici pentru care duce la indeplinire obligatiile legale privind reciclarea si valorificarea deseurilor de ambalaje pe care acestia le genereaza. Compania detine licenta marcii internationale „Der Grüne Punkt” in Romania, aceasta indicand consumatorilor ca firma producatoare contribuie financiar la protectia mediului. Eco-Rom Ambalaje are parteneriate cu peste 150 de companii din domeniul managementului deseurilor si realizeaza programe de colectare selectiva a deseurilor in 42 de localitati din Romania.

Image este o companie independenta de relatii publice, cu o activitate de peste 14 ani pe piata din Romania si este membru fondator al Clubului Companiilor de Relatii Publice. Agentia acopera servicii din zona relatiilor publice, de la relatii media, managementul evenimentelor si al situatiilor de criza, pana la comunicarea corporativa si de produs sau relatiile cu comunitatea.