Doi manageri, fiecare specialist in domeniul sau de activitate, vor discuta in ultima joi din fiecare luna alaturi de cititorii Wall-Street, care formeaza cea mai mare comunitate de afaceri din Romania.
Impreuna cu redactorii Wall-Street, cei doi invitati vor comunica cu cititorii, raspunzand atat la intrebarile trimise anterior, cat si temelor lansate in cursul intalnirii live. Majoritatea temelor de discutie vor fi axate pe criza financiara, efecte si solutii pentru iesirea din criza.

In prima dezbatere, Cosmin Alexandru, presedintele asociatiei Erudio si Madalina Uceanu, executive director AIMS Human Capital Romania, vor discuta maine, in direct impreuna cu cititorii Wall-Street, despre brandingul personal si despre diferentele specifice generate de criza in privinta imaginii personale a managerilor romani.

La ce e bun brandul personal? Cand e momentul pentru un brand personal? Cum se construieste un brand personal? Acestea sunt doar cateva intrebari la care cei doi invitati vor raspunde in cadrul Live Text – Dezbaterile Wall-Street cu specialistii Erudio.

Wall-Street si Cosmin Alexandru va invita sa raspundeti intrebarilor unui scurt sondaj de opinie ale carui rezultate vor fi dezbatute maine, 26 martie, intre orele 13-15.

1. Pe care dintre oamenii de afaceri de mai jos il apreciati cel mai mult?

1 - nivel inalt de apreciere / 10 - nivel scazut de apreciere;

  • Bogdan Baltazar
  • Alexandra Gatej
  • Radu Georgescu
  • Mariana Gheorghe
  • Dinu Patriciu
  • Camelia Sucu
  • Florin Talpes
  • Monica Tatoiu
  • Ion Tiriac
  • Anca Vlad

2. Care credeti ca este cel mai important avantaj al celor care au un brand personal puternic?

3. Care este cel mai mare dezavantaj al celor care au un brand personal puternic?

4. Care este mijlocul media predilect in care v-ar placea sa intalniti brandurile personale pe care le apreciati cel mai mult din mediul de business romanesc?

5. Daca ati putea petrece o ora cu brandul personal preferat din mediul de business romanesc, ce v-ati dori cel mai mult?



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri