Trustul elvetian de presa Ringier va opera restructurari la cotidianul Evenimentul Zilei si la revista Capital, masurile urmand sa includa si concedierea catorva zeci de angajati, sustin surse din media, citate de NewsIn.
La Evenimentul Zilei, ar urma sa fie disponibilizati cel putin 30 de angajati, din majoritatea departamentelor, si vor disparea sectiile de corectura si corespondenti locali, sustin sursele citate. Dupa modelul aplicat in cazul cotidianului gratuit Compact (inchis de Ringier in luna februarie), disponibilizatii de la Evenimentul Zilei vor primi mai multe salarii compensatorii, informeaza 9AM.

"Politica trustului nu ne permite sa comentam informatii pornite de la niste zvonuri. Vom comunica transparent si la momentul oportun", a afirmat Adela Popescu, PR al trustului Ringier, in timp ce redactorul-sef de la Evenimentul Zilei, Vlad Macovei, si adjunctul sau, Alin Paicu, s-au abtinut de la comentarii.

In cazul revistei Capital, concedierile ar urma sa afecteze aproximativ 10% din personal, conform surselor din media.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri