Site-ul publicatiei The International Herald Tribune s-a relansat, fiind accesibil la adresa Global.NYTimes.com, in urma fuziunii cu editia online a cotidianului The New York Times, anunta brandrepublic.com.
Site-ul Global.NYTimes.com combina articole din editiile International Herald Tribune si The New York Times, care vor fi editate din New York, Paris si Hong Kong pentru a le oferi utlizatorilor un flux continuu de stiri.

Incepand din 30 martie, utilizatorii site-ului IHT.com vor fi automat redirectionati catre Global.Nytimes.com, in timp ce cititorii Nytimes.com isi pot seta editia globala ca si pagina de start. In plus, utilizatorii se pot abona la un nou serviciu de e-mail-Today’s Headlines Global Edition-care va furniza de doua ori pe zi cele mai importante titluri ale editiei.

Grupul The New York Times a relansat editia tiparita a International Herald Tribune, care contine acum titluri distincte, o mai buna asezare in pagina a articolelor si indicatori catre materialele prezentate in editia online, respectiv o atentie mai mare pentru fotografii.

“Relansarea editiei tiparite si reconfigurarea prezentei online la nivel global au creat oportunitati semnificative din punct de vedere jurnalistic.
Prin consolidarea operatiunilor online si imbunatatirea aspectului editiei, ne putem concentra asupra furnizarii unor materiale precise si analize «taioase», materiale jurnalistice de care cititorii nostri au mare nevoie in aceste timpuri”, declara Martin Gottlieb, editorul editiei globale.

In noul format al International Herald Tribune, articolele despre mediul de afaceri, realizata in colaboarare cu Reuters, capata o importanta deosebita, insotind editiile ziarului de luni pana vineri intr-o sectiune speciala.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
New York Times: Destul! Romanii resping anii de scandal si haos
Setari Cookie-uri