Site-ul publicatiei The International Herald Tribune s-a relansat, fiind accesibil la adresa Global.NYTimes.com, in urma fuziunii cu editia online a cotidianului The New York Times, anunta brandrepublic.com.
Site-ul Global.NYTimes.com combina articole din editiile International Herald Tribune si The New York Times, care vor fi editate din New York, Paris si Hong Kong pentru a le oferi utlizatorilor un flux continuu de stiri.

Incepand din 30 martie, utilizatorii site-ului IHT.com vor fi automat redirectionati catre Global.Nytimes.com, in timp ce cititorii Nytimes.com isi pot seta editia globala ca si pagina de start. In plus, utilizatorii se pot abona la un nou serviciu de e-mail-Today’s Headlines Global Edition-care va furniza de doua ori pe zi cele mai importante titluri ale editiei.

Grupul The New York Times a relansat editia tiparita a International Herald Tribune, care contine acum titluri distincte, o mai buna asezare in pagina a articolelor si indicatori catre materialele prezentate in editia online, respectiv o atentie mai mare pentru fotografii.

“Relansarea editiei tiparite si reconfigurarea prezentei online la nivel global au creat oportunitati semnificative din punct de vedere jurnalistic.
Prin consolidarea operatiunilor online si imbunatatirea aspectului editiei, ne putem concentra asupra furnizarii unor materiale precise si analize «taioase», materiale jurnalistice de care cititorii nostri au mare nevoie in aceste timpuri”, declara Martin Gottlieb, editorul editiei globale.

In noul format al International Herald Tribune, articolele despre mediul de afaceri, realizata in colaboarare cu Reuters, capata o importanta deosebita, insotind editiile ziarului de luni pana vineri intr-o sectiune speciala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri