Conducerea trustului media The New York Times Co. ar putea decide inchiderea inchiderea ziarului The Boston Globe, daca liderii acestuia nu accepta o reducere a costurilor cu pana la 20 de milioane de dolari, scrie USA Today.
Oficiali ai Times Co., care detine the Globe, s-au intalnit saptamana trecuta cu liderii tuturor diviziilor. Presedintele Boston Newspaper Guild, Daniel Totten a declarat ca aceasta reducere ar putea include scaderi de salarii, blocarea contributiilor pentru pensii si eliminarea asigurarilor de viata acordate angajatilor.

“Stim cu totii ca industria presei scrise trece pintr-o perioada de tranzitie si comprimare in ultima perioada. bazandu-ne pe tot ce se intampla in tara, din cauza crizei financiare, putem spune ca cererile sunt indreptatite”, a declarat Ralph Giallanella, trezorierul companiei Teamsters Local 259, ce reprezinta peste 200 din persoanele care se ocupa de distributia ziarului.

Ziarul a raportat piederi de 10 milioane de dolari anul trecut. The Boston Globe a fost fondat in 1872 de sase afaceristi din Boston, condusi de Eben Jordan, care au investit initial peste 150 000 de dolari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri