Publisher-ul online Rockmedia Network a lansat un nou proiect de social media - Hellow.ro, retea sociala de blogging, photo si video sharing, dedicata tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 23 de ani.

Acest proiect a fost dezvoltat in parteneriat cu firma Republika Interactive. Spre deosebire de alte retele sociale, care se focuseaza in special pe mesagerie si update-urile profilelor personale, membrii retelei Hellow participa in comunitati create in jurul ideilor, evenimentelor si intereselor proprii.

Lansat sub sloganul “Express Yourself!”, Hellow este un spatiu dedicat exclusive tinerilor cu educatie medie si superioara din Romania, in care acestia pot scrie despre ce ii pasioneaza, pot face schimb de fotografii si clipuri video si pot participa saptamanal la zeci de concursuri.

RockMedia Network a fost gandita ca platforma creativa pentru proiecte care au un potential deosebit de dezvoltare online. Infiintata la inceputul lui 2008, RockMedia are astazi o echipa de peste 50 de persoane si peste 10 proiecte in curs de dezvoltare dintre care: www.ikonect.ro, www.a50.ro, www.bizcampus.ro, www.afloo.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Facebook Dating adauga "Secret Crushes" - de cine esti atras(a)?