Free Communication gestioneaza comunicarea PR a Xella Ro

Agentia Free Communication va gestiona incepand cu luna aprilie comunicarea PR a Xella Ro, subsidiara companiei germane Xella International, liderul mondial al industriei de BCA si detinatoarea marcii YTONG.
“Am ales sa lucram alaturi de Free Communication in comunicarea PR a marcii YTONG pentru abordarea strategica propusa si intelegerea corecta si obiectiva a pietei materialelor de constructii. Avem incredere ca impreuna vom reusi sa aducem in fata consumatorului roman valorile internationale YTONG, bazate pe traditia si calitatea germana si sa consolidam astfel reputatia YTONG in Romania, pe masura avantajelor competitive oferite clientilor sai”, declara Marius Dragne, marketing manager Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).

Din echipa Xella Ro care va coordona implementarea strategiei de Relatii Publice fac parte Marius Dragne, marketing manager Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO) si Alexandra Rosetti, specialist marketing. Echipa de consultanti Free Communication care va gestiona comunicarea brandului YTONG este formata din Razvan Nastase (account manager), Irina Patru (account executive), Iuliana Serea (account assistant) si Laurentiu Nita (managing director).

In Romania, Xella este reprezentata de YTONG, cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat.

In 2008, grupul Xella a avut 7.900 de angajati si a inregistrat vanzari de 1,4 miliarde de euro. Xella este proprietate a companiilor de investitii private PAI Partners si Goldman Sachs Capital Partners.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri