Euro Media Group vrea sa intre pe piata romaneasca

Euro Media Group, principalul furnizor de servicii de televiziune si film din Europa, a solicitat Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCSI) accesul pe piata romaneasca, potrivit unui comunicat trimis de MCSI.
"Ministrul comunicatiilor si societatii informationale, Gabriel Sandu, a avut, joi, o intrevedere cu directorul executiv al Grupului Euro Media, Jean-Pierre Barry, in cadrul careia s-a discutat despre o eventuala colaborare. Intrevederea a avut loc la solicitarea reprezentantilor Euromedia, care si-au manifestat interesul pentru piata din Romania, o piata in dezvoltare rapida mai ales in contextul adoptarii de catre Guvern a Strategiei de Broadband si a lansarii spre consultare publica a Strategiei Analogic – Digital", se arata in comunicat.

Gabriel Sandu si reprezentantul Euro Media au convenit infiintarea unui grup de lucru, care va avea drept obiectiv realizarea unei analize de oportunitate a unei astfel de colaborari.

De asemenea, Grupul Télé Diffusion de France (TDF) a anuntat, joi, in cadrul unei intalniri cu ministrul comunicatiilor si societatii informationale, Gabriel Sandu, ca este interesat sa patrunda pe piata audiovideo din Romania.

Grupul Euro Media este principalul furnizor de servicii de televiziune si film din Europa si numara peste 1.300 de angajati si tehnicieni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri