Dogan Yayin Holding, cel mai mare grup media din Turcia, a anuntat pierderi de 324 milioane lire turcesti (206 milioane de dolari) in 2008, pe fondul imprumuturilor denominate in valuta.
Dogan Yayin, care detine ziarele Hurriyet, Milliyet, Vatan si Posta, precum si CNN Turk, a anuntat ca vanzarile din 2008 au urcat cu 13%, la 2,88 miliarde de lire, insa au fost afectate de scaderea bugetelor din publicitate, potrivit NewsIn.

Lira turceasca s-a depreciat cu 25% in 2008, afectand afacerile unor companii precum Dogan Yayin, care a contractat imprumuturi in valuta pentru a evita dobanzile ridicate pentru creditele in lire.

In anul 2007, compania a inregistrat un profit net de 617 milioane lire turcesti. De asemenea, compania a fost amendata cu 500 de milioane de dolari pentru incalcarea unor reguli fiscale.

Grupul media Dogan este prezent pe plan local prin postul de televiziune Kanal D. Lansat in 2007, Kanal D este un post de televiziune generalist, cu acoperire nationala, pozitionat pe entertainment, care ofera telespectatorilor un mix de programe, de la show-uri de divertisment, reality show, la seriale, filme artistice si stiri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri