El va conduce toate agentiile Leo Burnett din aceasta regiune, fiind responsabil de tari precum: Japonia, Australia, India, Thailanda, Malaysia, Filipine, Singapore, Corea de Sud, Vietnam si Sri Lanka. Jarek Ziebinski preia functia detinuta de Michelle Kristula-Green care a fost numita Global Head PR in sediul central al Leo Burnett din Chicago. Succesorul lui Jarek Ziebinski in regiunea Europei Centrale si de Est va fi desemnat in viitorul apropiat.

“Suntem siguri ca experienta si talentul lui Jarek vor ajuta Leo Burnett sa creasca chiar mai rapid in regiunea Asia & Pacific, mai ales in aceste vremuri incarcate de provocari economice”, a declarat Tom Bernardin, Chairman si CEO al Leo Burnett Worldwide.

O data cu numirea in functia de CEO in regiunea Asia si Pacific, Jarek Ziebinski aduce o experienta bogata in dezvoltarea companiilor din piete emergente. In perioada in care a condus agentiile din regiunea Europei Centrale si de Est, Ziebinski a extins piata de la 11 la 16 tari in care Leo Burnett activeaza, avand un numar total de 1400 angajati. De altfel, doar in ultimii trei ani el a reusit sa conslideze rezultatele agentiilor din regiune cu 60%, in timp ce in Rusia a reusit performanta de a dubla piata. In Polonia, lui Ziebinski i-au fost acordate premiile de “Advertising Man of the Year” si “Advertising Man of the Decade”.