Ericsson Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie si servicii pentru operatorii de telecomunicatii, a ales agentia GMP PR pentru gestionarea comunicarii corporate.


Agentia de relatii publice a fost selectata in urma unui proces licitatie, la care au participat alte sapte agentii. GMP PR va oferi servicii de consultanta, media relations, reputation management si organizare de evenimente.

"Domeniul IT&C este unul extrem de incitant. De-a lungul anilor, am cunoscut indeaproape diferitele segmente ale acestei industrii, de la semiconductori la televiziune digitala sau telecom. Astazi, echipa noastra de IT&C isi completeaza portofoliul cu unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in telecomunicatii”, a adaugat Ioana Manoiu (foto), managing partner GMP PR.

"Agentia care lucreaza pentru Ericsson trebuie sa cunoasca foarte bine domeniul, sa-i inteleaga complexitatea si sa fie ancorata in realitatile pietei. Am cautat oameni cu experienta si cu pasiune pentru o industrie greu de descifrat”, a declarat Elena Constantinescu, director comunicare Ericsson Romania si Moldova.

Unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniul tehnologiilor mobile 2G si 3G, Ericsson ofera solutii si servicii de comunicatii si administreaza retele care servesc peste 250 de milioane de abonati. Portofoliul companiei cuprinde infrastructura pentru telefonie mobila si fixa, precum si solutii broadband si multimedia pentru operatori, companii si dezvoltatori. Compania in joint-venture Sony Ericsson ofera consumatorilor dispozitive mobile personale cu functii dintre cele mai complexe.

Activa in 175 de tari, cu peste 70.000 de angajati, Ericsson a generat, in 2008, venituri de 27 mld. dolari. Fondata in 1876 si avand sediul la Stockolm, in Suedia, Ericsson este listata la Bursa Nordica OMX din Stockolm si pe NASDAQ.

GMP PR este una dintre cele mai importante agentii de relatii publice din Romania. Cu o echipa de 21 de specialisti in comunicare, agentia ofera servicii de consultanta in PR pentru companii precum Toyota, Apa Nova, Romtelecom, A&D Pharma, Henkel, Alexandrion, Bayer Schering Pharma, Müller, Lufthansa, Stihl, Interex.

Activitatea agentiei a fost recunoscuta local si international, in competitii precum Sabre Awards, European Excellence Awards sau Romanian PR Awards, printre distinctiile primite numarandu-se "Newcomer European Agency of the year'' sau ''Romanian PR Agency of the year''.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Coronavirus | Kanal D face modicări în grila de programe
Setari Cookie-uri