Omul de afaceri George Copos si-a relansat blogul

Georghe Copos, actionar majoritar si presedinte al Consiliului de Administratie al Ana Holding, si-a relansat blogul personal (http://www.copos.ro) incepand cu data de 23 aprilie 2009.
Georghe Copos, actionar majoritar si presedinte al Consiliului de Administratie al ANA

Blogul, care contine informatii personale despre omul George Copos, va face referiri atat la subiecte economice, la importanta succesului in cariera, cat si la evolutii referitoare la clubul de fotbal FC Rapid; iar lista categoriilor de subiecte care vor fi abordate nu se opreste aici.

Blogul exprima in primul rand dorinta omului de afaceri de a dialoga cu toti cei care simt nevoia unei discutii constructive si civilizate. In al doilea rand, el reia preocuparea acestuia pentru utilizarea facilitatilor oferite de noile media in domeniul comunicarii eficiente.

"Poate si eu am pierdut o suta - doua sute de milioane (n.r.: de euro), dar consider ca romanii nu si-ar fi schimbat mentalitatea fara aceasta criza", a declarat recent Copos.

Deoarece primul blog aborda preponderent subiecte legate de lumea fotbalului, fara a exista posibilitatea tratarii unei game variate de teme, s-a renuntat la aceasta modalitate de comunicare dupa un an de functionare.

Totusi, constientizarea necesitatii de dialog a ramas, iar rezultatul ei este relansarea recenta a noului blog, care reprezinta o abordare diferita, intr-o viziune mult mai cuprinzatoare, a posibilitatilor de a schimba idei pe care le ofera noile medii de comunicare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri