Incepand cu 1 mai, Irina Pencea va prelua managementul executiv al Odyssey fiind responsabila de atingerea obiectivelor de business ale agentiei. Pozitia presupune crearea contextului operational care sa sustina atingerea obiectivelor cheie alaturi de echipa de management – Valentin Suciu ca Director de Creatie si Ileana Sebe ca Director de New business si Strategie, cu sustinerea Dianei Flutur, Director General.
Irina Pencea va continua pentru o perioada limitata de timp sa coordoneze direct si departamentul de Client Service, urmand ca spre finalul anului sa fie numit un nou Client Service Director din cadrul agentiei.

“Irina si-a manifestat calitatile de lider inca din primele momente cand am cunoscut-o in 2003. Iar pe langa leadership ea are si un puternic spirit antreprenorial. De-a lungul calatoriei Odyssey, din 2004, si-a rafinat si dezvoltat aceste calitati si a atins momentul in cariera ei cand poate impacta pozitiv managementul intregii agentii”, declara Diana Flutur, Director General Odyssey.

“Odyssey este o organizatie complexa, astazi suntem 57 de oameni, avem 14 clienti si o cifra de afaceri care a crescut in 2008 cu aproape 20% fata de 2007. Acum avem nevoie de mai mult focus pe stimularea creativitatii, a spectacolului, a ideilor laterale, a leadershipului. Este motivul pentru care eu am preluat aceasta pozitie. Cred ca pot sa aduc valoare adaugata creand un context operational in care specialistii sa poata sa atinga rezultatele pe care ni le-am propus”, afirma Irina Pencea, Director Executiv Odyssey.

“Din punct de vedere financiar, anul acesta ne dorim stabilitate, ne dorim sa fim cel putin la nivelul anului trecut. Suntem insa optimisti, si credem ca vom putea chiar sa crestem, bazandu-ne pe cresterile pe care le estimam in zona de media si de PR, dar si prin modul lateral in care dorim sa abordam proiectele integrate ale clientilor”, a adaugat noul Director Executiv.

Cu o experienta de peste 10 ani in publicitate, Irina este parte a echipei Odyssey si membru al managementului inca din prima zi de functionare a agentiei, din ianuarie 2004. Din iunie 2006 a devenit Client Service Director, jucand un rol cheie in cadrul agentiei. Anterior, Irina a facut parte din echipa D’Arcy Romania, coordonand din pozitia de Account Director contul Mobifon (Connex).

Odyssey este o agentie full service care deserveste clienti precum RBS Romania, Rompetrol, Pernod Ricard (Absolut), Prodvinalco, Danone Romania, HAT Romania, Say, Fundatia Dinu Patriciu, Class Living, KRKA, All4Trucks, Alka, Adesgo, Sodexo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri