MySpace a anuntat ca in ultima saptamana a redus personalul cu mai mult de 45 de angajati, potrivit unui raport intern.

Blog-ul din industrie Tech Crunch, care a citat surse apropiate companiei, a anuntat ca reducerile ar putea afecta mai putin de 45 de angajati, dar MySpace a concediat un numar mai mare de angajati.

Purtatorul de cuvant al MySpace a refuzat sa comenteze stirea, iar semnele recente indica faptul ca posturile libere nu vor fi ocupate.

Ultima runda a reducerilor de posturi vine la cateva saptamani dupa ce News Corp, care detine MySpace, i-a concediat pe fondatorii site-ului Chris DeWolfe si Tom Anderson, inainte de expirarea contractelor la sfarsitul acestui an. O noua echipa de execuivi a fost instalata la conducerea companiei si este directionata de fostul director operational al Facebook, Owen Van Natta. El va raporta direct lui Jonathan Miller, directorul executiv al diviziei de media digitala din cadrul NewsCorp.

DeWolfe va continua sa conduca MySpace China si va fi un partener strategic pentru NewsCorp, in timp ce colegul sau - Anderson - poarta discutii cu Miller despre un nou rol in companie.

Este neclar in acest moment daca noua echipa condusa de Van Natta a comandat reducerile de personal sau era un plan deja pus la punct dinainte.

In luna iulie a lui 2008, au circulat zvonuri conform carora compania a concediat mai mult de 5% din personal, dar MySpace a anuntat anterior ca reducerile au fost facute in functie de performanta si au insemnat mai putin de 5% din personal.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Hi5, MySpace, Flickr. Toate retelele, intr-o animatie excelenta!