Ultimele doua zile de inscrieri la Mobile Marketing Conference

Mai sunt doua zile in care se pot face inscrieri la evenimentul Mobile Marketing Conference. Pe 13 mai, participantii la eveniment vor putea afla care sunt avantajele comunicarii in mediul mobil, cum se pot crea campanii creative si eficiente in mediul mobil, dar si cum poate fi masurat succesul unei campanii de mobile marketing.

Printre vorbitorii prezenti la conferinta din acest an se numara specialisti in piata de mobile marketing, consultanti romani si internationali, practicieni cu experienta pe piata de comunicare in mediul mobil: Tomas Zeman (CEO, Wirenode Cehia), Maia Novolan (General Manager, Intertel), Dan Virtopeanu (General Manager Voxline), Antonio Eram (CEO, Netopia System), Alexandru Iosef (Managing Partner, iMedia), Marian Seitan (Director General, Mediapost HitMail), Stefan Chiritescu (Head of Planning, Graffiti BBDO), Aurora Enghis (Online Media Manager, Arbo Interactive).

Tomas Zeman (Wirenode) va prezenta solutii pentru o comunicare inovativa in mediul mobil, depasind traditionalul SMS/MMS pentru o experienta de brand complexa. De asemenea, va oferi audientei studii de caz despre implicarea unor branduri internationale in industria de mobile marketing.

Participantii la conferinta vor afla in premiera rezultatele celei de-a doua editii a studiului dedicat marketingului mobil, realizat special de compania Unlock Research pentru acest eveniment.

Evenimentul este dedicat specialistilor in marketing care vor putea afla cum pot potrivi strategiile de mobile marketing cu specificatiile brandurilor, cum pot integra componenta de comunicare mobila in planul de marketing si cum pot masura succesul unei campanii de mobile marketing.

Conferinta va avea loc la Radisson Blu Hotel, Bucuresti si este organizata de Evensys. Partener principal al evenimentului este Nokia. Partenerii evenimentului sunt Intertel, Voxline si Netopia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri