Compania de comunicare strategica, PR si lobby Links Associates, condusa de Corina Vintan, a devenit reprezentantul exclusiv pentru Romania al CNN Global Network. Reprezentarea are in vedere promovarea in Romania a unor proiecte editoriale, publicitate, marketing si PR pentru reputatul canal de televiziune.
Cel mai important eveniment care urmeaza a fi organizat anul acesta in Romania este seria de reportaje „Autumn of Change”, o serie de materiale realizate in foste tari comuniste, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Timp de o saptamana, vor fi prezentate reportaje si materiale despre evenimentele din 1989, dar si despre schimbarile petrecute in ultimele doua decenii. Richard Quest, Christiane Amanpour si Becky Anderson, jurnalisti reprezentativi pentru CNN se vor afla in Romania pentru a intervieva participanti la evenimente, tineri nascuti in 1989 si dupa, sau personalitati de prim rang ale vietii publice romanesti.

„Reprezentarea CNN este pentru compania noastra o noua provocare profesionala. In fapt, continua in mare masura proiectele pe care le-am initiat la Ministerul Afacerilor Externe: este vorba de a repune Romania pe harta, dar nu oricum, ci ca o tara cu o oferta extraordinara dar prea putin pusa in valoare, din punct de vedere cultural, intelectual si politic”, este de parere Corina Vintan, managing partner al Links Associates, fost purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe. „Nu in ultimul rand, este o oportunitate extraordinara pentru institutiile publice din Romania de asociere la un proiect care va contribui in mod substantial la conturarea profilului international al Romaniei”, a subliniat Vintan.

O echipa a CNN s-a aflat de altfel la Bucuresti in a doua jumatate a lunii aprilie, ocazie cu care s-a intalnit cu reprezentanti ai autoritatilor centrale si personalitati din Romania, pentru o prima serie de contacte in vederea demararii proiectului editorial „Autumn of Change”.

Compania a fost infiintata in decembrie 2007 de catre Corina Vintan, fost purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe in perioada 2004-2007. Links ofera servicii de comunicare strategica, lobby si PR. in portofoliul de clienti are compania Ivatherm (proiecte sociale si educationale), Willbrook Management International (advocacy), Rosia Montana Gold Corporation (comunicare strategica si public affairs).

Compania a debutat pe piata cu consultanta oferita pentru The German Marshall Fund in organizarea conferintei ce a precedat summit-ul NATO din 2008 si a coordonat selectia pentru Romania a candidatelor pentru premiul „Femeile Europei” manifestare initiata de International Association for the Promotion of Women of Europe. Pentru prima data, laureata acestei competitii a fost reprezentanta Romaniei, fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri