Primul numar al revistei, sub noul publisher, va aparea in luna august. Titlul va fi de acum independent de BBC si strategia de branding a companiei. Datele privind valoarea tranzactiei nu au fost facute publice.

Echipa publicatiei, care numara aproximativ 17 angajati, va fi chestionata cu privire la posibilitatea transferului catre noul publisher odata cu revista.

Editia britanica a Good Homes a raportat pentru a doua jumatate a anului trecut un tiraj de 97.725 de exemplare, respectiv 23.142 de abonati. Aceste cifre se traduc printr-o scadere de 23,2% comparativ cu aceeasi perioada din 2007, cu toate ca revista a depasit in rezultate competitor precum World Of Interiors, Living etc, Real Homes si Elle Decoration.

BBC ar putea inchide editia britanica a revistei Good Homes. Editia locala isi continua dezvoltarea

Lansata in mai 1998, revista Good Homes a atins varful tirajului in 1999-151.763 exemplare.

BBC Good Homes a fost lansata in Romania in decembrie 2006, sub licenta Media Sport Group, companie a Intact Media Group, cu o aparitie lunara si distributie nationala, intr-un tiraj de 17.500 de exemplare. In prezent, echipa editoriala este formata din 13 angajati permanenti si 5 colaboratori.

Kelsey Publishing, infiintat in anul 1989, are un portofoliu din care fac parte 25 de reviste si 70 de carti axate in special pe stiluri de viata si automobilism. Recent, publisherul a achizitionat trei publicatii specializate pe segmentul automobilism de la IPC.