Depozitul de Papetarie, unul dintre principalii jucatori de pe piata distributiei de produse de birotica si papetarie, a ales sa colaboreze cu agentia de relatii publice V+O Communication in ceea ce priveste serviciile de consultanta in comunicare. Colaborarea cu Depozitul de Papetarie a demarat in urma unei cereri adresata exclusiv agentiei V+O pentru realizarea unei strategii de comunicare.
"Am ales sa colaboram cu V+O Communication pentru ca ne-au dovedit ca inteleg foarte bine piata, iar directiile strategice propuse sunt perfect adaptate la contextul eonomic actual. Ne dorim ca prin acest parteneriat sa ne imbunatatim comunicarea cu audientele noastre si suntem increzatori ca impreuna cu V+O vom reusi sa ne indeplinim obiectivele”, declara Dan Popa, directorul general al Depozitului de Papetarie.

Depozitul de Papetarie este un business cu capital 100% romanesc, infiintat in 1998. Cu peste 8.000 de clienti si o cifra de afaceri de 7,2 milioane euro anul trecut, Depozitul de Papetarie vizeaza anul acesta consolidarea businessului si cresterea numarului de clienti. Depozitul de Papetarie reprezinta in mod direct in Romania marci precum: Bi-Office, Centropen, Cleanlike, Elba, Fellowes, Hopax, Karton P+P, Korona, Laco, Memoris-Precious, Mikro, Oxford, Parker, Pensan, Quicks, Syrom, Tanex, Tarifold, Waterman.

V+O COMMUNICATION a fost infiintata in anul 2000 in Grecia ca o firma de consultanta in comunicare si PR.
Din 2006, V+O actioneaza in Romania cu scopul de a oferi consultanta pentru companiile mari interesate sa intre sau sa isi extinda activitatea pe piata romaneasca. Din portofoliul V+O Communication Romania fac parte companii precum COSMOTE Romania, Germanos Romania, Coca-Cola, Global Finance, Gindi Investment sau SAP Romania. Din octombrie 2007, V+O Communication este parte din grupul international IMSG.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri