"Am ales sa colaboram cu V+O Communication pentru ca ne-au dovedit ca inteleg foarte bine piata, iar directiile strategice propuse sunt perfect adaptate la contextul eonomic actual. Ne dorim ca prin acest parteneriat sa ne imbunatatim comunicarea cu audientele noastre si suntem increzatori ca impreuna cu V+O vom reusi sa ne indeplinim obiectivele”, declara Dan Popa, directorul general al Depozitului de Papetarie.

Depozitul de Papetarie este un business cu capital 100% romanesc, infiintat in 1998. Cu peste 8.000 de clienti si o cifra de afaceri de 7,2 milioane euro anul trecut, Depozitul de Papetarie vizeaza anul acesta consolidarea businessului si cresterea numarului de clienti. Depozitul de Papetarie reprezinta in mod direct in Romania marci precum: Bi-Office, Centropen, Cleanlike, Elba, Fellowes, Hopax, Karton P+P, Korona, Laco, Memoris-Precious, Mikro, Oxford, Parker, Pensan, Quicks, Syrom, Tanex, Tarifold, Waterman.

V+O COMMUNICATION a fost infiintata in anul 2000 in Grecia ca o firma de consultanta in comunicare si PR.
Din 2006, V+O actioneaza in Romania cu scopul de a oferi consultanta pentru companiile mari interesate sa intre sau sa isi extinda activitatea pe piata romaneasca. Din portofoliul V+O Communication Romania fac parte companii precum COSMOTE Romania, Germanos Romania, Coca-Cola, Global Finance, Gindi Investment sau SAP Romania. Din octombrie 2007, V+O Communication este parte din grupul international IMSG.