The Practice, McCann PR si Saatchi & Saatchi PR sunt agentiile romanesti premiate la editia de anul acesta a SABRE Awards, considerata cea mai importanta competitie dedicata exclusiv industriei de PR.
Agentia The Practice a obtinut un Gold SABRE Award la categoria Consumer Goods/Beverage pentru campania “Olimpiada Oamenilor Obisnuiti” realizata alaturi de 23 Communication Ideas pentru brandul Prigat al Quadrant Amroq Beverages.

In competitia de anul acesta, "Olimpiada Oamenilor Obisnuiti" a intrat in finala la categoria Consumer Goods/Beverage alaturi de urmatoarele campanii:

- "Coca-Cola Media Christmas Brunch" - Coca-Cola HBC Bulgaria cu APRA Porter Novelli, Bulgaria
- "Enjoy Organic Wine Drinking" - Barone Pizzini cu Carl Byoir & Associates, Italia
- "Mission Olympic - Wanted: Germany's Most Active City" - Coca-Cola Germania cu Jeschenko Medienagentur Berlin GmbH, Germania
- "Dani vino acasa" - Pepsi Light cu Pleon Graffiti, Romania

McCann PR a castigat un SABRE Award la categoria Consumer Services. Entertainment, Culture and Sport pentru campania “Bookfest. Cartile au raspunsuri”.

Rivalii McCann PR au fost Brands2Life (Marea Britanie), fischerAppelt Kommunikation (Germania), Four Communications (Marea Britanie) si Have PR & Kommunikation (Danemarca).

Echipa campaniei Bookfest a fost formata din: Imola Zoltan – Managing Partner McCann PR, Andreea Leonte – Head of Consumer Brand McCann PR, Cristi Juncu - Director Executiv Asociatia Editorilor din Romania (AER).

Saatchi & Saatchi PR a castigat un SABRE Award la categoria Community Relations, cu campania “Hola, Soy Rumano”, realizata impreuna cu Agentia pentru Strategii Guvernamentale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri