Trei membri noi au intrat, de asemenea, in Consiliul Director: Cristi Parvan, manager al companiei de cercetare Media Target Group – care a devenit si vicepresedinte al Asociatiei - Cosmin Otel, director de vanzari ARBO Interactive, si Dragos Stanca, Managing Director la F5 WebCorp.

Din Consiliului Director al IAB Romania mai fac parte Ana Maria Bogdan, e-Business Director Kanal D, Bogdan Nitu, Director General Webstyler, Marius Pahomi, Interaction Manager Mediaedge:cia, Mihai Seceleanu, Managing Partner Internet Corp, si Robert Bene, Director General Carnation Group Romania.

IAB Romania a fost creata in anul 2006 si reuneste cele mai importante agentii de publicitate, furnizori de servicii in domeniul publicitatii online si publisheri autohtoni. IAB Romania este o asociatie profesionala, fara scop lucrativ, neguvernamentala, apolitica si autonoma, care isi propune sa protejeze si sa promoveze interesele profesionale si investitiile realizate pe piata de publicitate online din Romania, sa elaboreze standarde ale industriei si sa creeze cadrul pentru autoreglementare.