NNC Services va oferi servicii de consultanta in afaceri, outsourcing de marketing si generare de lead-uri pentru companii B2B care opereaza pe piata nord americana sau care doresc sa isi extinda afacerile in aceasta zona. Biroul din Statele Unite are momentan 3 angajati, care au fost recrutati dintre colaboratorii companiei pe piata americana.

“NNC Services lucreaza deja pentru 2 clienti din industria de IT si outsourcing din Statele Unite, si avem in negociere alte doua contracte. Estimam ca pana la sfarsitul anului vom avea 10 clienti pe piata din SUA”, a spus Loredana Niculae (foto).

In Romania, agentia are 11 consultanti si se prezinta ca fiind una dintre cele mai mari firme pe nisa de consultanta de marketing si vanzari B2B, cu specializare pentru clienti din industria IT si servicii.

Pentru 2009, Niculae estimeaza o triplare a cifrei de afaceri, pana la 650.000 euro, o parte semnificativa din crestere fiind asigurata de piata nord americana. newAD Communication ia in considerare extinderea si pe piata vest europeana, urmatoarea piata vizata fiind cea din Marea Britanie. Bugetul de extindere pentru anul acesta se ridica la 100.000 euro.

Fondata in 2006, newAD Communication ofera servicii de consultanta in marketing B2B, marketing outsourcing si generare de lead-uri. Compania are in portofoliu clienti precum OSF Global Services, MATERNA Information & Communications si RnD Software-Livigent.