Online: 50% crestere pentru campaniile din FMCG

Piata de publicitate online din Romania a raportat o crestere de 50% pe segmentul FMCG in ceea ce priveste ponderea din volumul campaniilor. Daca unii jucatori isi pastreaza optimismul, asteptandu-se la o accentuare a acestei cresteri, exista voci care sustin ca bugetele rulate pana in prezent sunt ceea ce mai aveau prin visterie companiile.
De la inceputul acestui an Coca-Cola Romania a derulat campanii pentru mai multe branduri, printre care se numara Fabrica de Fericire 3, Coca-Cola Zero Tongues si Eyeball, Fanta Shokata, Schweppes Snappy si CokeLive Peninsula, pregatind noi proiecte care vor include componente online pentru promotii nationale, a declarat, pentru Wall-Street, Giulia Burlui, media manager Coca-Cola Black Sea Region.

“Acordam o atentie foarte mare componentelor online dezvoltate pentru campaniile brandurilor noastre. Comunicarea online ne permite sa realizam un dialog cu consumatorii nostri. Vom continua sa dezvoltam componente online pentru a crea o imagine interactiva pentru brandurile noastre, bineinteles urmand si tendintele de comunicare din mediul online”, spune Giulia Burlui.

Cititi mai mult in MAD, suplimentul Wall-Street de media si advertising.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri