Adrian Sarbu nu-si va mai sustine financiar ziarele locale

Cele sase ziare locale detinute de Adrian Sarbu prin Publimedia International nu vor mai fi sustinute financiar de acesta, din cauza crizei, si risca sa se inchida, sustin surse din industria media, citate marti de presa online.
Este vorba despre publicatiile Banateanul, Bihoreanul, Clujeanul, Hunedoreanul, Ieseanul si Sibianul.

Directorul general al Publimedia International, Cosmina Noaghea, a declarat ca nu a fost luata inca o decizie in aceasta privinta, potrivit NewsIn.

Reprezentanti ai redactiilor amenintate de perspectiva inchiderii ziarelor au declarat insa ca sunt la curent cu intentiile Publimedia International, precizand ca angajatii disponibilizati ar urma sa primeasca salarii compensatorii, scrie 9AM.

Potrivit ultimelor cifre comunicate la Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), Clujeanul a avut, in intervalul ianuarie-martie 2009, un tiraj mediu de 6.783 de exemplare, din care a declarat ca a vandut 4.563 de exemplare. Bihoreanul a raportat, pentru acelasi interval, un tiraj mediu de 5.058 de bucati si vanzari de 3.341, Hunedoreanul - 6.695 si, respectiv, 5.608, iar Ieseanul - 4.183 de bucati tiraj mediu si 2.628 de exemplare vandute. Tirajele declarate pentru ultimul trimestru din 2008 au fost, invariabil, mai mari decat cele din ianuarie-martie 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri