Mediaedge:cia (MEC) Romania va coordona, in urma unei colaborari initiate la nivel regional, contul de media al companiei SSL Romania, oferind servicii de planificarea comunicarii si implementare media pentru brand-urile Durex si Scholl.
Mediaedge:cia realizeaza strategia de comunicare media odata cu lansarea pe TV a campaniei pentru brandul Scholl Cracked Heel Repair K+, cu doua variante de spot-20 de secunde si 15 secunde, brandul Scholl Nail Brightening System 3in1, cu un spot de 20 si de 10 secunde, respectiv brandul Durex Play O cu un spot de 20 de secunde si 15 secunde. Aceste campanii se vor derula in perioada 29 mai-2 iulie.

"In contexul economic actual, scopul nostru este de a optimiza investitia in comunicare pentru brandurile Durex si Scholl in primul rand prin alocarea eficace a investitiei, dar si prin eficientizarea fiecarui canal ales. Cu atat mai mult este o provocare care ne inspira sa exploram potentialul enorm pe care clientul SSL Romania il are pentru proiecte inovative, de mare impact”, a declarat Bogdan Prajisteanu (foto), director general al Mediaedge:cia (MEC) Romania.

Mediaedge:cia (MEC) ofera servicii precum analiza profilului consumatorului si ROI, strategia si planificarea comunicarii, cumparare si planificare media, interactiune (digitala, directa si cu ajutorul motoarelor de cautare), consultanta in proiecte sportive, de divertisment si cauze sociale precum si oportunitati de comunicare in retail. Cei 4.500 de specialisti lucreaza pentru clientii locali, regionali si globali in cele 250 de birouri, din 84 de tari.

Cum iti cresti afacerile de media cu 40% in vremuri de criza

MEC este membru co-fondator al GroupM, grupul de investitii media din cadrul WPP.

Compania SSL International, cu sediul in Marea Britanie, detine in portofoliu marci internationale precum Durex si Scholl, dar si numeroase branduri cu caracter local. Produsele SSL sunt disponibile in 130 de tari din Europa, Asia si America, insa focusul companiei este pe tarile din Europa, unde se regasesc trei sferturi din vanzarile la nivel global.

Compania are peste 5.000 de angajati si detine facilitati de productie proprii in Marea Britanie, India, Thailanda si China.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri