Incepand cu aceasta saptamana, revista Capital realizeaza, impreuna cu Realitatea TV, o emisiune economica ce se adreseaza in special oamenilor de afaceri. Publicul tinta este reprezentat de persoanele implicate in deciziile financiare, de la cele cu putere medie de decizie pana la cei din top management, dar producatorii sustin ca limbajul folosit este astfel conceput incat sa fie inteles de publicul larg.

Dragos Nedelcu, redactor-sef adjunct la Capital, debuteaza in calitate de moderator si realizator al unei emisiuni de televiziune. O emisiune de o astfel de factura e mai grea decat mi-am imaginat, a declarat Nedelcu pentru EVZ, dar a precizat ca proiectele comune dintre Capital si Realitatea TV nu se vor opri aici.

Capital TV isi propune sa realizeze anchete si analize care sa prezinte publicului distorsiuni ale mediului de afaceri in relatiile cu legislativul, cu etica de business si cu bunul-simt. Invitatul permanent al uneia dintre rubricile emisiunii va fi analistul economic Ionut Popescu.

Prima editia e Capital TV va fi difuzata duminica, la ora 20.15.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri