Incepand cu aceasta saptamana, revista „Capital” realizeaza, impreuna cu Realitatea TV, o emisiune economica ce se adreseaza in special oamenilor de afaceri. Publicul tinta este reprezentat de persoanele implicate in deciziile financiare, de la cele cu putere medie de decizie pana la cei din „top management”, dar producatorii sustin ca limbajul folosit este astfel conceput incat sa fie inteles de publicul larg.

Dragos Nedelcu, redactor-sef adjunct la „Capital”, debuteaza in calitate de moderator si realizator al unei emisiuni de televiziune. „O emisiune de o astfel de factura e mai grea decat mi-am imaginat”, a declarat Nedelcu pentru EVZ, dar a precizat ca proiectele comune dintre „Capital” si Realitatea TV nu se vor opri aici.

„Capital TV” isi propune sa realizeze anchete si analize care sa prezinte publicului distorsiuni ale mediului de afaceri in relatiile cu legislativul, cu etica de business si cu bunul-simt. Invitatul permanent al uneia dintre rubricile emisiunii va fi analistul economic Ionut Popescu.

Prima editia e „Capital TV” va fi difuzata duminica, la ora 20.15.