Andreea Dragomir, copywriter de profesie s-a alaturat echipei AdVenture. Totul s-a intamplat repede si neasteptat. Cert este ca Andreea nu a mai parasit de ceva timp sediul agentiei si declara, in continuare, ca se simte foarte bine aici. In spatele biroului si-a amplasat deja o etajera pe care, in viitorul mediu, isi va pune nominalizarile si premiile: de la Lrzer la Cannes (un bronz pentru inceput este chiar ok).

Iata ce declara mai sus mentionata: Tin sa fac un anunt foarte important Copywriter talentat nu isi mai cauta agentie! Pentru ca tocmai si-a gasit. Baietii si fetele de la AdVenture sunt adevarati profesionisti alaturi de care imi face cu adevarat placere sa lucrez, sa creez de fapt. Sunt absolut convinsa ca vom reusi, impreuna, sa realizam foarte, foarte multe lucruri de care veti auzi cu totii.

Andreea a debutat in copywriting la agentia de publicitate TBWA/Bucuresti unde a lucrat pe conturi precum: Henkel, Chivas, Beiersdorf, Winston, Petrom, Tchibo. In vara asta, si-a luat licenta in Litere, specializarea Comunicare si Relatii Publice, la Universitatea Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cutremur in Turcia: bilantul a ajuns la 31 de morti si 1.600 de raniti