Angajament, motivatie si gandire pozitiva vor fi cuvintele-cheie in cadrul Optimism 2009, un eveniment marca Evensys, organizat in parteneriat cu Gusto Pufuleti, pe data de 8 iulie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Trei sesiuni interactive vor include discutii si prezentari cu si pentru oameni ce cred in puterea optimismului. Lista vorbitorilor va reuni persoane din domenii variate de activitate, invitate sa ofere celor prezenti sfaturi si idei pentru abordarea unei atitudini energice si optimiste, atat in viata profesionala, cat si in cea personala.

Evenimentul se va incheia cu o sesiune deschisa, intitulata User Generated Optimism, ce lanseaza o provocare tuturor optimistilor dornici sa impartaseasca si altora in cadrul unei scurte prezentari propriile secrete pentru o atitudine pozitiva.

“Traversam in prezent o perioada nesigura, in care criza si consecintele ei au devenit parca laitmotivul discutiilor noastre zilnice. De aceea, mai mult ca niciodata, oamenii au astazi nevoie de optimism pentru a se mobiliza si orienta cu adevarat catre obtinerea de rezultate si identificarea de solutii inteligente. Ne dorim ca Optimism 2009 sa ofere un imbold in aceasta directie si speram ca discutiile purtate in cadrul evenimentului sa fie un motiv de relaxare si, totodata, o sursa de inspiratie pentru toti participantii”, a spus Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul Evensys.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Fondator pufuletii Gusto: Faptul ca suntem romani a atras prejudecati