Michael Schroeder paraseste Burda Romania

Michael Schroeder, care a ocupat functia de director general al publisherului Burda Romania timp de sase ani, paraseste compania, urmand sa fie inlocuit in functie de Sandi Apostoloiu.
Mandatul lui Michael Schroeder se incheie la mijlocul lunii iulie.

“Sunt fericit ca Burda a devenit in ultimii ani unul dintre publisherii importanti din aceasta tara. Am fost onorat sa lucrez cu echipa din Romania. Voi lua o scurta pauza pentru a reflecta asupra diferitelor oportunitati. Exista chiar posibilitatea de a ramane in Romania”, declara Michael Schroeder.

Potrivit datelor furnizate de companie, Michael Schroeder a reusit, in perioada 2003-2008, sa creasca cifra de a afaceri a Burda Romania de patru ori si veniturile din publicitate de sapte ori.

Sandi Apostoloiu a ocupat anterior functia de director general adjunct al Burda Romania.

In Romania, compania editeaza 20 de titluri periodice, printre care Men’s Health, Ioana, Casa Lux, Practic in Bucatarie sau Cool Girl.

Burda Romania face parte din BVO - Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media, fondata in anul 1995. BVO numara in prezent peste 200 de reviste in Romania, Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Kazakhstan, Serbia, Croatia si Slovenia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri