Doua companii cer insolventa BMG pentru doar "cateva mii de euro"

Business Media Group, editorul publicatiilor Biz si Business Review, a fost actionat in judecata de catre companiile Hit Mail si Art Group, cu activitati in domeniul marketingului si al constructiilor, potrivit informatiilor publicate pe site-ul Tribunalului Bucuresti. Urmatorul termen al procesului este stabilit pe data de 8 septembrie.
Compania de marketing direct Hit Mail este reprezentata in proces de recuperatorul de debite Global Collection Agency. “E vorba de datorii mai vechi, de peste un an”, a declarat, pentru Wall-Street, Marian Seitan, managing director Hit Mail. Valoarea creantelor nu depaseste insa cateva mii de euro, potrivit acestuia.

Reprezentantii companiei de design si constructii Art Group au confirmat existenta litigiului, fara sa dea detalii despre suma disputata. Reprezentantii BMG au spus ca “nu se fac declaratii oficiale” pe aceasta tema.

Business Media Group a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de aproximativ 3,1 milioane euro si un profit de aproape 100.000 euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri