F5 si Kondiment au dezvoltat buyos.ro, o solutie pentru construirea, gazduirea si administrarea de magazine online, destinata IMM-urilor.

Anul trecut, cele doua companii au intrat pe segmentul comertului electronic prin lansarea Sellerator – platforma care se adreseaza clientilor mari si medii spre mari.

“Buyos.ro inseamna accesul comerciantilor de talie mica si mijlocie la o piata de desfacere mult mai putin costisitoare, online-ul, contra unei taxe de instalare ce porneste de la zero euro. Practic intretinerea magazinului se reduce la un fee lunar, iar costurile din offline - chirie, taxe, facturi, salarii angajati; dispar”, a spus Emilia Gorgota (foto), director executiv buyos.ro.

“Luand in calcul puterea de promovare a unui grup media de talia Realitatea-Catavencu si trendul ascendent al pietei de comert online datorat, pe de o parte, portabilitatii afacerilor din offline in online in scopul reducerii costurilor, pe de alta parte, unei usoare schimbari la nivelul mentalitatii cumparatorului – Romcard a raportat in primele 6 luni ale acestui an cu 68% mai multe tranzactii online fata de aceeasi perioada a anului 2008; speram ca pana la finalul lui 2009 sa ajungem la un portofoliu de cel putin 50 de magazine buyos.ro”, a declarat Lucian Despoiu, director general Kondiment Group GmbH.

Buyos.ro este accesibil prin trei pachete de solutii - Start, Mediu si Premium, precum si prin servicii de gazduire prin partenerul Hostway, consultanta pentru construirea magazinului si module de administrare a acestuia.

Fiecare magazin creat in cadrul platformei va fi optimizat si indexat in motoarele de cautare din prima zi a lansarii. Buyos.ro isi propune sa functioneze in curand sub forma unui “Mall Virtual” – o singura platforma care va gazdui ofertele tuturor comerciantilor.

Kondiment Group GmbH este unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare interactive din Europa Centrala si de Est, cu birouri in Germania (Munchen), US (Chicago) si Armenia (Erevan); detine agentia interactiva Kondiment, compania de dezvoltare software pentru internet eKontent, iar in parteneriat cu F5 a lansat Sellerator si Buyos.ro.

F5 este compania new media a grupului Realitatea-Catavencu, care asigura dezvoltarea strategica a trustului in online, atat pe zona de web development, cat si online publishing, servicii web si e-commerce.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si