Agentia a castigat pitch-ul organizat in luna iunie de catre Ecotic, cel mai mare gestionar de deseuri electrice si electronice din Romania.
The Secret Service a realizat deja o noua identitate de brand pentru Ecotic si a conceput identitatea Timbrului Verde. Agentia va dezvolta si strategia de comunicare a organizatiei precum si campaniile de informare si educare derulate de aceasta.

Contul este gestionat de Adina Sorescu - strategie, Mihai Ene si Dragos Gheorghiu - creatie.

Ecotic este una dintre organizatiile desemnate de producatorii, importatorii si distribuitorii de electronice, electrocasnice si echipamente IT ce activeaza in Romania sa colecteze selectiv deseurile rezultate din uzarea si casarea echipamentelor detinute de populatie, companii si institutii.

Volumul de 9.000 de tone de deseuri tratate si reciclate de Ecotic anul trecut reprezinta mai bine de jumatate din volumul total al deseurilor colectate la nivel national de toate organizatiile de profil.

The Secret Service ofera servicii complete de strategie si comunicare. In portofoliul de clienti al agentiei se regasesc companii precum Aviva Asigurari de Viata, Pneurom, AMC Pharma, Rigips Romania, Ganotti Protocol Services, Reimens Group si acum Ecotic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri