Monica Mircea s-a alaturat, in luna iulie, Community BrandTailors, divizia BrandTailors specializata in servicii de branding digital si continut digital de brand, unde va ocupa pozitia de account director.
In calitate de account director in cadrul companiei Community BrandTailors, Monica Mircea (foto) va fi responsabila de coordonarea activitatii de project management si business development.

Anterior, Monica Mircea a coordonat conturi precum Philip Morris Trading, Wrigley, Alexandrion Grup, Danone Romania, L’Oreal Romania, Colgate Palmolive, Nestle, Quadrant Amroq Beverages, URBB, Henkel, BCR, Credit Europe Bank, Bancpost, Roche, Tiriac Imobiliare.

In perioada 2004-2009, Monica Mircea s-a specializat in online marketing in cadrul unor companii precum: Kinecto, Senior Interactive si Avantajnet.

La inceputul acestei luni, compania de consultanta de brand BrandTailors a lansat Community BrandTailors, investitia in acest proiect ridicandu-se la 120.000 de euro, suma planificata pana la sfarsitul acestui an.

Noua divizie ar putea genera in 2009 10% din venitul consolidat al BrandTailors, putand raporta o cifra de afaceri de 250.000 de euro in 2010.

Printre serviciile oferite de Community BrandTailors se numara audit, platforma de brand, management de brand, arhitectura de brand, platforma de comunicare, structura si arhitectura a informatiei website-ului, definire functionalitati si specificatii tehnice ale website-ului, definire a indicatorilor de performanta si modalitati de masurare a acestora, monitorizare si raportare ale rezultatelor si optimizarea comunicarii, briefing planificare online media, identitate verbala si retorica de brand, identitate vizuala, webdesign si copywriting.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Publicitatea online în vreme de incertitudine
Setari Cookie-uri