Best - Optimedia au castigat licitatia pentru Turist in Romania

Asocierea dintre SC Best Advertising & Consult SRL si SC Optimedia SRL a castigat licitatia organizata de Ministerul Turismului (MT) pentru realizarea campaniei "Turist in Romania", iar spoturile de 30 de secunde vor fi difuzate pe Pro TV, Realitatea TV si Antena 3.
"Ministerul Turismului a finalizat evaluarea ofertelor depuse in data de 20 iulie 2009, in cadrul licitatiei deschise pentru achizitia serviciilor de realizare a campaniei interne ”Turist in Romania. In urma analizei, comisia de evaluare a stabilit ca oferta castigatoare este cea a asocierii dintre SC Best Advertising & Consult SRL si SC Optimedia SRL. (...) Posturile pe care va fi realizata promovarea interna a destinatiilor turistice romanesti sunt Pro TV - primul post de televiziune national generalist, Realitatea TV si Antena 3 – primele doua posturi de stiri, conform masuratorilor de audienta realizate de GFK in perioada 01-31 mai 2009", se arata in comunicatul Ministerului Turismului, potrivit NewsIn.

Clasamentul ofertantilor a fost realizat prin aplicarea algoritmului de calcul prevazut in caietul de sarcini aferent achizitiei. Astfel, castigatorul a prezentat cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere economic in ceea ce priveste costul pe punctul de audienta (CPP), cu o valoare ponderata de 435,05 lei (fata de celelalte oferte, care se situau la 789 lei, 809,8 lei, 726,4 lei si respectiv 676,6 lei).

Valoarea totala a ofertei castigatoare se ridica la 3.617.102 lei, echivalentul a 866.891 euro, fara TVA si fara taxa de cinema.
Ministerul Turismului va parcurge, in zile urmatoarele, etapele legale pentru incheierea contractului de achizitie publica.

Campania ”Turist in Romania” se va derula in perioada august-decembrie 2009 si are drept scop cresterea numarului de romani care aleg sa-si petreaca vacanta in tara.

MT precizeaza ca activitatile desfasurate in cadrul campaniei ”Turist in Romania” sunt incluse in Programul anual de marketing si promovare turistica, aprobat prin HG nr. 314/2009.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
BREAKING: Realitatea TV a pierdut licenta audiovizuala
Setari Cookie-uri