Jurnalistul Radu Soviani va prelua, de la 1 august, functia de redactor-sef al cotidianului Business Standard, eliberata de Adrian Mirsanu, potrivit unui comunicat al Grupului Realitatea-Catavencu.
Prioritatile lui Soviani se vor concentra pe o mai buna pozitionare a Business Standard in contextul economic actual si pe orientarea catre nevoile specifice ale audientei. De asemenea, jurnalistul are in vedere si accentuarea importantei evenimentelor regionale si mondiale.

“Cred ca jurnalismul economic e o vocatie. Pana acum l-am explorat mai ales pe cel de televiziune si sunt mandru de ce am realizat la The Money Channel, unde imi voi continua toate proiectele. Conducerea editoriala a unui cotidian e o mare provocare si oportunitate pentru mine, e nivelul urmator”, declara Radu Soviani.

Radu Soviani (32 de ani) este realizator, editor si prezentator la The Money Channel inca de la debutul postului, in 2006, si este editorialist al saptamanalului Money Express. Anterior a condus timp de trei ani departamentul de stiri al B1TV.

Are un masterat in buget, trezorerie si fiscalitate, este doctorand in moneda si credit si a castigat mai multe premii de excelenta. Din acest an, este alumnus al International Visitor Leadership Program, un proiect al Departamentului de Stat pe tema sistemului financiar american, destinat liderilor din domeniul politic, economic si jurnalistic.

Business Standard face parte din Divizia Business Media a Grupului Realitatea-Catavencu, alaturi de televiziunea de business The Money Channel si saptamanalul Money Express.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Soviani trebuie sa restituie banii pentru serviciile prestate ASF