Millennium Bank a incheiat, dupa patru ani, colaborarea cu agentia locala GMP. Contul de comunicare al bancii a trecut in portofoliul Ogilvy, in urma unui pitch, au declarat pentru Wall-Street surse din piata.
GMP a inceput colaborarea cu Millennium Bank in 2005, oferind servicii de PR in perioada licitatiei pentru privatizarea BCR. In 2007, cand banca portugheza a intrat pe piata romaneasca, GMP a devenit agentia de advertising a Millennium Bank Romania, in urma pitch-ului organziat atunci.

Printre campaniile realizate de GMP pentru Milennium se numara lansarea brandului pe piata romaneasca si realizarea Bradului Millenium din Piata Unirii, cel mai mare brad de Craciun din Europa.

“Parteneriatul Millennium-GMP ne-a oferit oportunitatea de a fi eficienti si creativi, iar pentru incredere si sansa acordata multumim intregii echipe Millenium, atat celei de marketing/comunicare, cat si top managementului. Am incredere in succesul Millennium Bank pe piata romaneasca si cred ca reteaua aleasa in urma pitchului organizat de curand, retea cu care de alftel Millenium lucreaza si in alte tari, va continua cu bine povestea de succes a acestui brand frumos, al carui slogan – Viata ne inspira – arata tuturor ca Millennium este o altfel de banca”, a declarat Felix Tataru, Managing Partner GMP Advertising.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri