Sorin Danilescu, fostul director de dezvoltare al Gsp.ro, este incepand cu 10 august noul director general al diviziei de online Intact Interactive, inlocuindu-l in functie pe Bogdan Gavrila.

Bogdan Gavrila va continua sa lucreze in cadrul trustului Intact in calitate de senior advisor new media.

“In urmatoarele luni ma voi concentra pe noi oportunitati de business, in timp ce voi sustine companiile si produsele online ale grupului media. Ma asteapta noi provocari si sunt multumit sa vad ca din ce in ce mai multe persoane se implica si sustin tehnologiile new media ale grupului”, declara Bogdan Gavrila (foto) pe blogul personal.

Gavrila s-a alaturat grupului Intact Media pe 1 mai 2008. In luna noiembrie 2008, divizia de online Intact Interactive a castigat primul site din portofoliu si a derulat prima campanie. In prezent, Intact Interactive reprezinta peste 130 de site-uri.

Agentia Intact Interactive ofera servicii de mobile marketing&advertising, prin intermediul unei plaforme proprii, bazata pe audientele canalelor media ale grupului INTACT (6 televiziuni, 10 publicatii, 2 radiouri, 50 de site-uri).

Care sunt planurile noii agentii interactive a trustului IntactTe-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si