Andrei Gheorghe nu va mai realiza emisiunea “cu Gheorghe si Mihaiu” de pe Radio Guerrilla, un proiect lansat in luna martie, alaturi de Liviu Mihaiu.

“Nu poate sa-mi impuna nimeni sa nu-mi respect promisiunea facuta unor oameni”, a spus Gheorghe, cu referire la contractul semnat recent cu casa de productie Paprika, care a vandut catre Kanal D reality show-ul “Rataciti in Panama”, un proiect care are in spate o investitie de 2 milioane euro. El a adaugat ca nu a avut niciodata un contract semnat cu Realitatea-Catavencu pentru realizarea emisiunii de pe Radio Guerrilla.

“Am trimis facturile prin sofer si s-a intors spunand ca Radio Guerrilla nu plateste. L-am sunat pe domnul Mihnea Vasiliu (directorul diviziei quality in Grupul Realitatea-Catavencu – n.red.), care mi-a spus ca nu avem contract”, a explicat realizatorul, pentru Wall-Street. “Nu stiu pentru ce am fost platit pana acum. Poate nici n-au existat. Poate visez”.

Potrivit lui Mihnea Vasiliu, Realitatea-Catavencu nu a incetat colaborarea cu Andrei Gheorghe din cauza show-ului de la Kanal D, ci in urma unei decizii a realizatorului principal, Liviu Mihaiu, care a pus punct emisiunii inca din 15 iulie. Mihaiu nu a putut fi contactat pana la sfarsitul zilei.

“Nu avea nimic semnat cu noi pentru ca nu ne-am inteles la termenul de preaviz, asta e singurul motiv. Ulterior, s-a si intamplat ca emisiunea sa se desfiinteze”, a spus Vasiliu. Managerul s-a declarat dispus sa colaboreze cu Andrei Gheorghe in viitor, daca realizatorii de programe vor decide ca e oportun.