Agentia de comunicare in social media Prodigy si www.balaur.ro au lansat site-ul 1000eu.ro, un agregator de anunturi premium de angajare pentru utilizatorii ce cauta joburi platite cu cel putin 1000 de euro.
1000eu.ro foloseste platforma www.balaur.ro, ce aduna ofertele de locuri de munca de pe 14 cele mai importante site-uri de profil din Romania si culege informatii suplimentare despre ele.

“Ideea acestui proiect a aparut anul trecut cand era o criza de oameni si aceasta pozitionare premium putea sa atraga atentia. A venit criza si am amanat ideea, Insa mi-am dat seama ca acum poate fi mai util ca oricand. La momentul lansarii, site-ul 1000eu.ro contine deja aproximativ 260 anunturi active cu salarii peste 1000 euro”, sustine Cristian Manafu (foto), senior partner Prodigy.

Investitia in proiect a fost de circa 10.000 euro, a declarat Manafu, pentru Wall-Street. Fondatorii site-ului nu se asteapta la o crestere imediata, alocand o perioada de doi ani pentru dezvoltarea proiectului. Printre solutiile de monetizare se numara vanzarea de leaduri catre companii care actioneaza in zona recrutarilor de personal.

“De asemenea, ne gandim la publicitate targetata pe clienti de genul companiilor care ofera alte servicii in aceasta zona. De exemplu, o companie care scoate la concurs un post de project manager va putea opta pentru aparitia, in momentul in care un utilizator acceseaza oferta de job respectiva, unei reclame la un anumit training oferit de compania respectiva”, a mai spus Manafu.

Scopul final al proiectului nu este de a deveni un site de recrutare, concurent cu website-urile traditionale, sustine acesta, ci sa le ofere utilizatorilor aflati in cautarea unui loc de munca mai bine platit posibilitatea unei interfete usor de folosit.

Prodigy este o companie de consultanta in social media fondata in 2008 de catre Cristian Manafu, fost jurnalist in presa de afaceri si actualmente partener in Evensys, organizator de evenimente de business.

www.balaur.ro este un motor de cautare de joburi dezvoltat de o echipa de trei tineri antrepenori (Cristian Strat, Silviu Ganceanu, Mircea Pasoi) ce au acumulat experienta ca ingineri software la Google si Microsoft.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri