Punct Advertising a dezvoltat, pentru a doua oara consecutiv, campania de comunicare pentru Salonul International de Automobile Bucuresti. Editia din acest an are loc in perioada 7-16 octombrie la Romaero Baneasa, iar proiectul a fost castigat in urma unui pitch organizat de catre AMC Apia Expo in luna martie a acestui an.

"Simfonia masinilor", conceptul spotului si al campaniei SIAB 2005 isi are radacinile intr-o constatare destul de neobisnuita: oamenii nu se duc la saloanele de automobile ca sa vada masinile. Masinile, si prin asta intelegem imaginile sau informatiile generale despre un anume automobil, sunt cunoscute destul de bine cu ceva timp inainte de aparitia acestora intr-un salon auto. Oamenii se duc la salon pentru a simti masina. Un salon auto este mult mai mult decat privitul de la 3 metri al unei masini pe care s-ar putea s-o fi vazut si inainte. La un salon auto iti face placere sa urci intr-un automobil, sa-i vezi detaliile, sa-l auzi. Sunt micile detalii si zgomote pe care o emisiune TV sau o revista despre automobile, de exemplu, nu le poate reda cu adevarat. Spotul TV suprinde aceste detalii si, mai mult, se concentreaza asupra lor, construind un mic concert pe care-l propune potentialilor vizitatori. Toate culmineaza cu o imagine de ansamblu si conduc catre un final care in alte cazuri ar putea parea teribilist, dar este bazat
pe realitatea constatata cu ocazia precedentului salon - si slujeste in a plasa foarte bine evenimentul in constinta spectatorului : "In octombrie toata lumea e la SIAB."

Campania se desfasoara la nivel national pe radio - InfoPro, ProFM, Kiss FM si Radio Star pe principalale statii tv - Antena 1, ProTV, TVR1, Realitatea TV, Antena 3, ProCinema si TV Sport si in presa nationala si de specialitate. Anul acesta se preconizeza un numar de peste 250.000 de vizitatori.


Echipa Punct Advertising:
Account Manager Monica Anghelescu
Senior Copywriter Nae Constantin
Art Director Stefan Dragomirescu

AMC Apia Expo
Victoria Lupu, Director General

Casa de productie - ABIS STUDIO
Regizor /DOP: Max Lemnij
Producator: Costin Rantes

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri